Periodic independent de informații

Ne mai întrebăm de ce se întâmplă atâtea nenorociri pe șosele dar răspunsul este simplu: Din cauza unor astfel de indivizi

0

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 10.10, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu, în Piatra Neamț.

Fiindu-i solicitate pentru control documentele personale și ale autoturismului, bărbatul ar fi înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile din Belgia.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea lui, polițiștii au efectuat verificări și au stabilit faptul că permisul de conducere este fals.

De asemenea, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea  unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

***

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 10.20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bozieni  au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 159 D, în localitatea Bozieni.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 42 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 15, în localitatea Alexandru cel Bun.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză are suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea  unui vehicul fără permis de conducere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds