Periodic independent de informații

Neatenția a provocat pagube semnificative în două gospodării din Neamț

0

La ora 11:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească situată pe strada Chimiei în municipiul Roman.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman.
Incendiul s-a manifestat in interiorul unei construcții cu rol de depozitare. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars 30 kg de deșeuri, 5 mp de izolație termică a unui perete și a fost deteriorat un mp din peretele unei rulote amplasată lângă construcție.
Amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Câteva ore mai târziu, la ora 00:04, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească situată pe strada Ursului din comuna Pipirig.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț.
Incendiul s-a manifestat la un adăpost pentru animale cu posibilitatea propagării la locuință. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars acoperișul anexei (construit din lemn și acoperit cu plăci de azbociment) pe o suprafață de aproximativ 30 mp și s-au deteriorat bunurile aflate în interiorul acesteia.
Depozitarea cenușii și a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds