Periodic independent de informații

O comună întreagă, unită în rugăciune pentru sănătatea unui localnic – A fost găsit în comă profundă și transferat de urgență la Iași

0

La data de 17 august a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați de către o femeie, de 47 de ani, cu privire la faptul că soțul său a încercat să se sinucidă, folosind un dispozitiv de asomare.

Bărbatul de 51 de ani, din comuna Borca, a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Potrivit surselor noastre, ar fi vorba despre I.L., tată a doi copii studenți. Nimeni nu iși explică ce l-a împins pe bărbat să recurgă la acest gest, însă cel mai important este faptul că acum, o întreagă comunitate se roagă pentru sănătatea acestuia.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

Arma de asomare este o armă utilitară, folosită pentru imobilizarea animalelor, prin supunerea acestora la un șoc mecanic, în scopul sacrificării ulterioare.

Dispozitivul în cauză intră în categoria de arme neletale cu destinația utilitară de asomare, putând fi procurată, în România, de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani.

Cu toate acestea, atragem atenția cu privire la manevrarea acestui dispozitiv. El poate fi folosit în condițiile legii, doar împotriva animalelor și doar în scopul pentru care este destinat, în astfel de condiții încât să nu cauzeze vătămări corporale persoanelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds