Periodic independent de informații

O mamă își caută cu disperare fiica. Dacă o vedeți, anunțați imediat Poliția (FOTO)

0
  • UPDATE: La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, în urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, a fost găsită minora de 17 ani.
  • Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat în localitatea Văleni și nu a fost victima vreunei infracțiuni.
  • La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către o femeie, de 42 de ani, din Văleni, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 22.00, fiica sa GROSU GABI MARIANA, în vârstă de 17 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.
  • Semnalmente: înălțime – 1.60 metri, greutate – 50 de kilograme, păr castaniu, lung, ochi căprui, fără semne particulare.
  • La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză portocalie, pantaloni negri, fiind încălțată cu adidași negri.
  • Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Văleni, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării persoanei în cauză.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate