Periodic independent de informații

O simplă căzătură i-a adus sfârșitul: Cum s-a petrecut tragedia din inima pădurii

0

La data de 1 iunie, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă , într-o exploatare forestieră, din zona Grințieșul Mare (detalii aici – click).

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Ceahlău, desfășura activități specifice într-o exploatare forestieră, din zona Grințieșul Mare, s-ar fi împiedicat de un arbore, care era căzut la sol, acuzând ulterior dureri.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

Corpul acestuiaa fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând ca după definitivarea cercetărilor, acesta să fie înaintat cu propunere legală Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate