Periodic independent de informații

O zi cumplită pentru două familii de pe Valea Muntelui: Cei dragi s-au stins în tăcere, n-au cerut nimic, nici măcar o lumânare aprinsă la căpătâi

0

Potrivit unui comunicat transmis în această dimineață de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, echipajele medicale au intervenit ieri, 13 iulie, la următoarele cazuri:

  • în jurul orei 09.25, la Poiana Largului, unde o femeie în vârstă de 69 de ani a fost găsită decedată într-o anexă gospodărească. Ginerele femeii a fost cel care a făcut descoperirea macabră. Potrivit IPJ Neamț, în urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Femeia a fost găsită în grajd de către ginerele acesteia.
  • la ora 21.43, într-un loc public din Poiana Teiului, unde cadrele medicale au identificat un bărbat în vârstă de 83 de ani în stop cardio-respirator. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu l-au putut readuce la viață.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate