Periodic independent de informații

PERCHEZIȚII ÎN NEAMȚ: Bandă de hoți destructurată de polițiști, după mai multe spargeri

0

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orelor 05:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Săbăoani au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că din rezervorul unei autoutilitare, parcată pe sectorul de drum E583, în afara localității Săbăoani a fost sustras combustibil.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 00:30, persoana vătămată ar fi parcat un ansamblu auto, în afara localității Săbăoani, pe sensul de deplasare Iași spre Roman, iar în jurul orei 02:00, persoane necunoscute ar fi sustras din rezervorul autoutilitarei cantitatea de 370 litri combustibil, iar din interiorul semiremorcii cantitatea de 200 l vin.

La data de 1 mai ac., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale, al criminaliștilor, din cadrul Poliției municipiului Roman și al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Neamț, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, la imobilele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt calificat.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 20 de sticle de vin premium, cu caracteristici similare celor sustrase în noaptea de 20 aprilie a.c., ambalate în cutii din lemn, mai multe cutii de medicamente, cu lot similar unor medicamente reclamate a fi furate dintr-o autoutilitară, parcată pe DN2-E85 în noaptea de 17 spre 18 octombrie 2023, recipiente din plastic cu miros specific de combustibil, 70 litri de produse petroliere, cu miros specific de motorină, actele unui autoturism, reclamate a fi furate în cursul lunii aprilie a.c. și mai multe telefoane mobile.

3 persoane au fost conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri, iar în urma administrării materialului probatoriu, trei persoane, cu vârste între 35 și 44 de ani, din Roman, au fost reținute, pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate