Periodic independent de informații

Percheziții la domiciliul unui bărbat din Neamț – Ce au descoperit polițiștii

0

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un bărbat , în vârstă de 40 de ani, cu privire la faptul că în noaptea de 06 spre 07 aprilie a.c. din imobilul său, din localitatea Trifești i-au fost sustrase mai multe bunuri.

La data de 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au pus în executare un mandat de percheziție, în localitatea Trifești, la imobilul unui bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit faptul că în noapte de 05 spre 06 aprilie a.c., bărbatul de 39 de ani ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate, din aceeași localitate de unde a sustras un dulap, un congelator , un cuptor electric, un tablou cu motive florale și o veioză.

În urma percheziției efectuate au fost descoperite și ridicate bunurile în cauză, prejudiciul de aproximativ 4.000 de lei fiind recuperat.

Față de persoana bănuită de comiterea faptei a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând  ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luarea a unei măsuri preventive.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate