Periodic independent de informații

„Piatra Fest 2022” – Zilele Municipiului Piatra Neamț: Ce artiști vor urca pe scenă (PROGRAM)

0

În weekendul 25-26 iunie pietrenii sunt așteptați la concertele ce se desfășoară cu ocazia Zilelor Orașului Piatra-Neamț.

„Este o tradiţie ca în fiecare an, în preajma sărbătorii Naşterea Sfântului loan Botezătorul (patronul Oraşului), Municipiul Piatra-Neamţ să marcheze acest eveniment prin spectacole ample pe scena amplasată în Piaţa Stefan cel Mare din Piatra-Neamţ.

Anul acesta ne-am propus să organizăm acest eveniment în zilele de 25-26 iunie.

Pe lângă scena amplasată în Piaţa Ştefan cel Mare, ne-am propus ca în Parcul Central să organizăm o zonă de relaxare cu programe realizate de DJ cunoscuţi.

Pentru acest eveniment ne-am propus să oferim publicului din Piatra-Neamţ un program muzical variat, în aer liber cu o varietate de genuri care să se adreseze cât mai multor categorii de public.” – se arată în caietul de sarcini aprobat de primarul Andrei Carabelea privind achiziţionarea serviciilor de prestaţii artistice pentru evenimentul Piatra Fest 2022 – Zilele Orașului

Potrivit documentului, spectacolele vor fi realizate după următorul program:

Sâmbătă – 25 iunie:

 • Dj Kosta — set de minim 180 minute (Parcul Central);
 • Corvin & Buniku dj set de minim 180 minute (Parcul Central);
 • Gaşca Zurli– spectacol cu durata de minim 60 minute (program la scenă);
 • Trupa Lotus – recital de minim 50 minute (program la scenă);
 • Flying Otters – recital de minim 40 minute (program la scenă);
 • Taxi – recital de minim 50 minute (program la scenă).

Duminică – 26 iunie:

 • Spazz — dj set —minim 180 minute (Parcul Central);
 • Adrian R — dj set —minim 120 minute (Parcul Central);
 • Kaze Sound Sistem – recital de minim 180 minute (Parcul Central);
 • Subcarpati; Cred Că Sunt Extraterestru; Hanu’ – recital cu durata de minim – 160 minute (program la scenă)

Reamintim că Primăria Piatra-Neamț a alocat pentru Zilele Orașului suma de 345.000 de lei (aproximativ 70.000 de euro) din bugetul local. (vezi articolul AICI)

Potrivit unui proiect de hotărâre votat în ședința Consiliului Local la sfârșitul lunii aprilie, s-a aprobat suma de 345.000 lei din bugetul local pentru organizarea evenimentului „Zilele Orașului Piatra-Neamt – Piatra Fest 2022”.

„După o perioadă în care ne-am confruntat cu pandemia de Covid-19 și toate activitățile noastre au fost limitate, organizarea acestui eveniment este un prilej de a aduce în oraș atmosfera de sărbătoare și de a petrece în aer liber, împreună cu pietrenii de toate vârstele.

În perioada 24 – 26 iunie 2022 se vor desfășura Zilele Orasului Piatra-Neamț – Piatra Fest 2022.

Festivalul care dă viață orașului în fiecare an, în luna iunie, este cel mai așteptat eveniment pentru locuitori și turiști deopotrivă.

Printre activitățile propuse pentru ediția din acest an se numără spectacole de stradă, evenimente culturale, sportive și concerte ale celor mai apreciate formații de muzică din România.” – potrivit proiectului.

Suma de 345.000 de lei va fi împărțită astfel:

 • 275.000 lei – cheltuieli pentru onorariile prezentatorului de eveniment și artiștilor care vor concerta pe scena amplasată în zona centrală în perioada 24 — 26 iunie 2022 și plata drepturilor de autor pentru utilizarea operelor muzicale în concerte, spectacole ori manifestări artistice, proiecții film etc.
 • 65.000 lei – cheltuileli pentru închiriere scenă, lumini, sonorizare, ecrane led, personal tehnic etc. care va fi amplasată în zona centrală, în perioada 24 — 26 iunie 2022
 • 5.000 lei – cheltuieli pentru promovarea evenimentului (afișe, clip video promovare eveniment etc.)
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate