Periodic independent de informații

Piatra Neamț: O mamă își caută disperată copilul – Dacă îl vedeți anunțați imediat Poliția

0

La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 46 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, la data de 15 mai 2022, fiul său SANDU ANDREI, în vârstă de 18 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.80 m, greutate – 78 de kilograme, păr șaten, ochi căprui. Acesta purta ochelari de vedere cu rame negre cu alb.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă roșie cu dungi albe și negre pe ambele mâneci, pantaloni tip jeans albaștri, fiind încălțat cu adidași de culoare albastru cu roşu. Tânărul avea asupra sa rucsac de blugi de culoare albastru închis.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de tânăr, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds