Periodic independent de informații

Planul de a cere bani vizitatorilor a fost spulberat după discuțiile cu Arsene

0
  • Se pare că ideea măreață a conducerii Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț de a cere vizitatorilor plată la intrare a ajuns la urechile președintelui Consiliului Județean, Ionel Arsene, care a fost de-a dreptul revoltat la aflarea veștii.
  • În urma discuțiilor dintre acesta și conducerea spitalului, planul de a cere bani de la vizitatorii pacienților (cu scopul de a preveni și a limita răspândirea bolilor), a fost spulberat. Vom vedea ce alte idei năstrușnice le vor mai veni de acum înainte celor care conduc spitalul.
  • Am discutat cu presedintele CJ Neamt dl. Arsene si am hotarat ca SJU PN să anuleze taxa pentru vizitatori. A fost o idee preluată de la alte spitale dar asta nu înseamnă că nu ascultăm cerințele publicului. Doresc să reamintesc că în timpul mandatului meu s-au eliminat 3 taxe percepute de spital și vreau să asigur pacienții și aparținătorii acestora că sănătatea și siguranța acestora sunt obiectivele principale ale echipei Comitetului Director. Paște liniștit tuturor!” a transmis Alexandru Filimon, citat de presa locală.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds