Periodic independent de informații

Prăpăd în județul Neamț – Peste 160 de permise reținute de polițiști, sute de apeluri la 112 și o mulțime de infracțiuni constatate

0

În perioada 1-6 mai a.c., polițiștii au organizat acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice. În această perioadă polițiștii au intervenit la  aproximativ 280 de apeluri semnalate prin SNUAU 112.

Totodată, au fost constatate peste 100 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 166 de permise de conducere.

În perioada de referință, la nivelul județului Neamț nu au fost înregistrate evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au constatat 121 de infracțiuni, 13 persoane, bănuite de comiterea unor infracțiuni, fiind depistate în flagrant delict de polițiști.

De asemenea, polițiștii au intervenit la 281 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, în urma cărora polițiștii au emis 5 ordine de protecție provizorii.

Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost aplicate 1.141 de sancțiuni contravenționale, 512 dintre acestea sub forma avertismentului.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți, zilnic și au acționat cu aparatele radar din dotare.

În urma acțiunilor din teren, au fost reținute 166 de permise de conducere dintre care 53 pentru depășirea limitei legale de viteză, 28 pentru consumul de alcool, 2 pentru consumul de substanțe interzise și 83 pentru alte abateri la regimul rutier,  fiind retrase 34 certificate de înmatriculare.

În această perioadă, pe raza județului Neamț a fost înregistrat un eveniment rutier grav, soldat cu decesul unei persoane.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate