Periodic independent de informații

Premieră șocantă în România. Este prima dată când polițiștii au prins mai mulți șoferi drogați la volan față de cei băuți

0

Peste 70 de dosare penale au fost deschise în luna iulie pentru șoferii care au condus sub influența substanțelor interzise, în comparație cu 60 de dosare pentru șoferii băuți.

Trendul celor care conduc drogați este în creștere”, atrag atenția polițiștii. În ultimii doi ani numărul celor care se urcă la volan sub influența substanțelor psihoactive a crescut aproape de două ori.

Bogdan Berechet, directorul general al Poliției Capitalei: „Au fost constatate 1.166 de infracțiuni de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive. Dintre acestea, 966 de infracțiuni au fost constatate de către brigada rutieră, 199 de către secțiile de poliție, una de către serviciul de poliție pentru Centrul Vechi. Ce pot să vă spun, că la acest moment, constatările făcute de colegii mei cu ocazia acțiunii lor de depistare în trafic a persoanelor consumatoare, am ajuns să constatăm că persoanele depistate sub influența drogurilor au depășit persoanele care au fost depistate cu consumul de alcool.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds