Periodic independent de informații

Primăria Piatra Neamț: Dezbatere publică privind PARCĂRILE și BUGETAREA PARTICIPATIVĂ

0

De ieri, 3 mai, pietrenii au la dispoziție un nou instrument pentru participare activă în viața orașului: a fost lansată platforma de consultare și dezbateri publice a Municipiului Piatra-Neamț, unde îi invităm pe cetățeni să își exprime părerea cu privire la subiecte de interes public local https://consultari.primariapn.ro/

În acest moment sunt active trei consultări publice cu privire la două regulamente importante pentru activitatea administrativă a municipiului. Două dintre aceste consultări vizează întrebări despre Regulamentul pentru administrarea parcărilor de reședință din Piatra-Neamț și adoptarea acestuia în regim de urgență, iar cea de-a treia este despre Regulamentul privind procesul de Bugetare Participativă din orașul nostru.

Pe lângă întrebările cu opțiuni de răspuns adresate cetățenilor în cadrul fiecărei consultări, aceștia au posibilitatea de a ne trimite propunerile de modificare ale regulamentelor la adresa infopn@primariapn.ro. Termenul pentru dezbaterea pe platformă și primirea de propuneri este de 15.05.2022.

Vă invităm să votați în cadrul dezbaterilor publice lansate astăzi și să ne trimiteți sugestiile și ideile pe care le considerați necesare pentru aceste regulamente.”, transmite Primăria Piatra Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds