Periodic independent de informații

Primarul din Borlești, dezamăgit de social democrați: „Mă văd nevoit de a opta pentru o altă propunere”

0

Într-o declarație recentă, Primarul comunei Borlești, George Mutu, și-a exprimat dorința de a candida pentru un nou mandat în calitate de primar, însă nu din partea social democraților, după ce nu a primit un răspuns concret din partea conducerii PSD Neamț.

În mesajul său către comunitatea locală, primarul Mutu a evidențiat faptul că în timpul mandatului său s-a străduit să reprezinte demn și devotat interesele locuitorilor din Borlești și ale comunei în ansamblu. Cu toate acestea, el a subliniat frustrarea sa legată de lipsa de sprijin și de comunicare din partea conducerii PSD, mai ales în ceea ce privește gestionarea echipelor locale și rezolvarea problemelor întâmpinate în administrație.

Una dintre principalele probleme semnalate de primar a fost conflictul cu unii consilieri locali din cadrul PSD, care au încercat să submineze proiectele sale și să îngreuneze dezvoltarea comunității. Cu toate acestea, conducerea partidului nu a manifestat interes în rezolvarea acestor conflicte sau în restructurarea echipei locale.

Dragi borlesteni, in calitate de primar, considerand ca am reprezentat demn si devotat interesele dumneavoastra si ale comunei in tot acest mandat, vin astazi in fata dumneavoastra pentru a va relata succint pozitia si interesul meu in a reprezenta in continuare comuna noastra!

Imi doresc asadar sa cunoasteti faptul ca exprimandu-mi interesul de a candida si reprezenta PSD, va transmit ca nu am avut nici pana astazi raspunsul concret din partea domnului presedinte PSD Neamt Daniel Vasilica Harpa!

La fel, pe parcursul mandatului meu, semnaland derapajele unor consilieri locali PSD, facute cu intentia de a ma denigra si a ingreuna bunul mers al proiectelor in desfasurare pentru dezvoltarea comunitatii noastre, alimentate in primul rand de seful organizatiei locale Vasile Puica, conducerea judeteana a partidului nu s-a aratat interesata nici macar de o vizita de lucru in teren pentru a rezolva amiabil si de a restructura echipa locala a PSD!

Mai mult decat atat, analizand faptul ca in echipa PSD Borlesti nu sunt nici la aceasta ora intentii de a opta pentru oameni pregatiti si capabili de a va reprezenta, acest lucru a dus la un dezacord total intre mine si seful organizatiei Vasile Puica!

Din aceste motive, ma vad nevoit de a opta pentru o alta propunere care va fi un mare castig pentru bunastarea comunei noastre!

Intrucat in Borlesti sunt oameni de inalta capacitate care vor sa sustina interesul comunei, imi doresc ca alaturi de ei sa fac cea mai buna echipa de care toti borlestenii sa fie multumiti!

DA! VOI CANDIDA! si impreuna cu dumneavoastra voi castiga functia de primar la alegerile din data de 09 Iunie 2024!!!

Cu stima,

Primarul comunei Borlești

George Mutu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate