Periodic independent de informații

Primele vouchere de 150 de euro pentru plata curentului vor fi trimise în această săptămână – Ajutor pentru costurile enorme la energie electrică, oferit de Guvernul Austriei

0
  • Guvernul Austriei a decis să trimită un cec de 150 de euro, prin poștă, ca ajutor pentru enormele costuri la energie electrică. Cel mai târziu la începutul lunii aprilie, un voucher ar trebui să ajungă în cutiile poștale ale oamenilor, care poate fi apoi răscumpărat la furnizorul de energie, scrie Krone Zeitung.
  • Acesta poate fi utilizat de orice persoană care câștigă mai puțin de 5 670 EUR (gospodărie formată dintr-o singură persoană) sau 11 340 EUR (gospodărie formată din mai multe persoane) pe lună.
  • În total, 600 de milioane de euro vor fi distribuite către patru milioane de gospodării. Astfel, 95% dintre gospodării beneficiază de această măsură.
  • Primele vouchere de 150 de euro pentru plata curentului vor fi trimise în această săptămână, urmând ca săptămânile viitoare să fie trimise aproximativ un milion de vouchere. Până la sfârșitul lunii mai, toate gospodăriile care au înregistrat o reședință principală ar trebui să primească unul.
  • Voucherul poate fi apoi răscumpărat la furnizorul de energie electrică. Furnizorul va ține cont de acesta în următoarea factură anuală sau finală, reducând-o automat cu 150 EUR.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds