Periodic independent de informații

Public Speaking Arena – eveniment de transformare personală și învățare experiențială (PIATRA NEAMȚ)

0

Miercuri, 14 septembrie, de la ora 18:00, la sediul Digital Nation Hub din Piatra-Neamț va avea loc evenimentul intitulat Public Speaking Arena. Scopul acestui eveniment aflat la prima ediție este de a crea un cadru adecvat petru dezvoltare personală și networking în Piatra-Neamț.

Participarea este GRATUITĂ, iar accesul se face pe baza înscrierii la următorul link: shorturl.at/NUVZ9 .

Seara va începe cu un workshop despre comunicare și public speaking, susținut de nemțeanul Mihai Parfeni– trainer, speaker și specialist în comunicare. Mai apoi, vor urma exerciții practice și interactive, momente de networking, discursuri pregătite sau improvizate cu feedback profesionist și un invitat special. Întâlnirea va dura aproximativ 2 ore.

Tema ediției I va fi despre „Cum poate deveni vorbitul în public o plăcere”, iar invitatul special (intervenție online) va fi Dragoș Stoian (trainer, speaker și fondator al Ligii Vorbitorilor în Public).

Evenimentul își propune să asigure învățare experiențială, informații noi și inedite, interacțiune cu oameni de calitate și accesul la o comunitate care își dorește dezvoltare personală reală!

Îți poți rezerva locul prin completarea formularului (click AICI), iar mai multe detalii poți afla de pe pagina Inteligența Comunicațională.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate