Periodic independent de informații

Reținut pentru 30 de zile după ce s-a răzbunat pe păcănele

0

La data de 18 aprilie a.c., persoana în cauză a fost prezentată Judecătoriei Târgu-Neamț, față de aceasta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 30 de zile.

Reamintim că, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orelor 23:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană a distrus un aparat tip slot machine aflat în incinta unui local din localitatea Pipirig.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Pipirig, se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-ar fi deplasat în incinta unui bar, din Pipirig, unde ar pierdut o sumă de bani la un aparat tip slot machine, după care ar fi părăsit incinta localului.

Ulterior, tânărul ar fi revenit în același local având asupra sa un topor, cu care ar fi lovit în repetate rânduri aparatul distrugându-l, după care ar fi scos din aparat cutia destinată depozitării sumelor de bani, sustrăgând suma de 4.559 de lei și părăsind localul.

Valoarea totală a prejudiciului este de 35.470 de lei.

Tânărul a fost identificat de polițiști iar în urma administrării materialului probator a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate