Periodic independent de informații

Scandal cu cuțite într-un bar din Neamț – Un tânăr a fost reținut de polițiști

0

UPDATE: La data de 26 mai a.c., tânărul bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr de 29 de ani, din Pipirig, a fost victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce tânărul în cauză se afla în incinta unei local public din localitatea Pipirig, pe fondul consumului de alcool, un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, din aceeași localitate, l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător, în zona antebrațului stâng.

La scurt timp, persoana bănuită a fost depistată de polițiști.

În baza probatoriului administrat, tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate