Periodic independent de informații

Scandal cu violență în NEAMȚ: doi bărbați au fost loviți cu un obiect contondent – Agresorul a fost deja reținut

0

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la un conflict care ar fi avut loc în localitatea Oniceni.

În urma cercetărilor desfășurate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, un minor în vârstă de 17 ani, din Oniceni aflându-se în zona unui bar din aceeași localitate, având asupra sa un obiect contondent, pe fondul unei stări conflictuale ar fi aplicat mai multe lovituri asupra a doi bărbați cu vârste de 37, respectiv 53 de ani, fiind tulburată astfel ordinea și liniștea publică.

La data de 14 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 15 decembrie a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de aceasta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate