Periodic independent de informații

Scandal monstru în fața unui local din Roznov – Bărbat atacat cu un cuțit. Agresorul (I. Mararu) a fost prins după mai bine de 24 de ore

0

La data de 21 august a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați de către un tânăr, de 26 de ani, cu privire la faptul că, o persoană a fost agresată, în fața unui local public, din Roznov.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști a reieșit că, în fața unui bar din localitatea Roznov, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, un bărbat de 32 de ani, din Roznov, folosindu-se de obiect tăietor înțepător, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț, fiind tulburată astfel ordinea şi liniștea publică.

Față de persoana în cauză urmează să fie dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.”, transmite IPJ Neamț.

Potrivit surselor noastre, atacatorul ar fi I. Mararu, membru al unui clan interlop foarte cunoscut în județul Neamț. Acesta a fost depistat de polițiști cu scurt timp în urmă, la volanul unui autoturism care circula dinspre Piatra Neamț câtre Roznov.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds