Periodic independent de informații

Scandal monstru în stația de la Orion, în această dimineață: Polițist luat pe sus cu mașina, înjurături ca la ușa cortului și lista poate continua

0

Un echipaj al Biroului Siguranță Rutieră din cadrul Poliției Locale Piatra-Neamț a fost implicat într-un incident neplăcut în dimineața zilei de 17.05.2022, în stația de autobuz din fața complexului Orion.

Potrivit martorilor, echipajul Poliției Locale Piatra Neamț, în încercarea de a fluidiza traficul din această zonă, ar fi cerut unui șofer să elibereze stația de autobuz în care staționa. Acesta s-a simțit ofensat de cererea agenților și a început să le adreseze injurii, împingându-l pe unul dintre aceștia cu autoturismul. În încercarea sa disperată de a-și face dreptate, individul a lovit și un alt autoturism care circula regulamentar. Ulterior, un alt echipaj al Poliției Locale a sosit la fața locului încercând să liniștească spiritele, însă și membrii acestui echipaj au avut parte de spectacol din partea șoferului, care le-a oferit date de identitate false, pentru a scăpa basma curată.

După tot tărăboiul, șoferul scandalagiu a chemat Poliția Municipală, în speranța că ei vor face ordine și chiar asta au făcut: i-au aplicat și o amendă individului, pentru a se calma.

Persoanele care au asistat îngrozite la manifestările bărbatului au fost șocate să vadă că acesta era însoțit de propriul copil, căruia se pare că îi va da un „bun” exemplu.

Poliția Locală Piatra-Neamț a transmis următoarele:

„În desfășurarea atribuțiilor de serviciu, echipajul Biroului de Siguranță Rutieră asigura fluidizarea traficului rutier la primele ore ale dimineții când a constat că în stația mijloacelor de transport staționau neregulamentar mai multe autoturisme.

Agenții au solicitat conducătorilor auto să elibereze stația pentru a nu crea blocaje în zonă, însă unul dintre aceștia a refuzat să se conformeze. I s-a cerut să se legitimeze, a refuzat și, mai mult decât atât, a încercat să se sustragă răspunderii contravenționale părăsind zona, moment în care a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar.

De asemenea, același conducător auto a continuat cu amenințări și injurii la adresa polițistului local, încercând să-l îndepărteze împingându-l cu mașina. La fața locului a fost chemat și echipajul de intervenție rapidă al Poliției Locale căruia conducătorul auto i-a declarat date de identitate nereale, pentru a nu putea fi identificat în baza de date.

Poliția Municipiului Piatra-Neamț, sosită la fața locului la solicitarea șoferului, i-a condus la sediul instituției, atât pe acesta, cât și pe polițistul local, pentru efectuarea cercetărilor.

Agentul Poliției Locale Piatra-Neamț nu a suferit vătămări corporale, își desfășoară în continuare serviciul conform planificării și atribuțiilor, în vreme ce, conducătorului auto i s-a aplicat o sancțiune contravențională. Totodată, potrivit declarațiilor polițistului local, conducătorului auto în cauză urmează să i se întocmească dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

Mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă, cărora le mulțumim pe această cale, s-au arătat indignați de cele întâmplate și au apelat Dispeceratul Poliției Locale Piatra-Neamț, venind în sprijinul polițistului local implicat în incident, cu imagini surprinse de camerele de supraveghere proprii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds