Periodic independent de informații

„Schimbă PET-ul cu biletul”, Campania va ajunge la Piatra Neamț și Roman

0

Săptămâna Europeană a Mobilității va fi sărbătorită la nivel național printr-o campanie inedită desfășurată în 65 de orașe din țarăRomânia Schimbă PET-ul cu biletul.

Vineri, 16 septembrie 2022, locuitorii din Piatra Neamț, Roman și din alte 63 de orașe din toate județele țării vor putea călători cu mijloacele de transport în comun în schimbul a 5 deșeuri. Inițiativa aparține Asociației Act for Tomorrow și Kaufland România, fiind realizată în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în cadrul programului național Vinerea Verde. La nivel local, campania se bucură de sprijinul Asociației Sens Civic Neamț, în calitate de parteneri ai acțiunii.

În municipiul Piatra Neamț, campania se desfășoară în parcările celor 2 magazine Kaufland din localitate situate pe: Str. Obor nr. 2A, Str. Bistriței nr. 2B. În Roman, campania se va desfășura în parcarea magazinelor Kaufland situate pe Șoseaua de Centură și pe strada Mihai Viteazu.

Cei dornici să participe trebuie să aibă la ei 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) și să le introducă în aparatele automate de colectare Tomra, puse la dispoziție de Kaufland România. În urma acestui proces, pentru cei ce au colectat deșeurile separat, automatele vor elibera un cupon în baza căruia vor primi biletul de autobuz pentru două călătorii de la voluntarii prezenți la fiecare punct de colectare. Campania se desfășoară pe 16 septembrie, în intervalul 09:00-17:00, în 134 de magazine Kaufland România.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds