Periodic independent de informații

„Șmenarii” din Neamț lovesc din nou, de această dată la o bancă din Botoșani

0

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 44 de ani, din județul Neamț, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 24 aprilie 2022, în timp ce se afla în incinta unei unități bancare din municipiul Botoșani, în urma unei tranzacții neautorizate de schimb valutar, între acesta și o femeie din orașul Flămânzi, ar fi înșelat-o pe aceasta cu 1.400 de lei.

În aceeași zi, 14 mai, a fost pus in executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului bănuit de comiterea faptei, din municipiul Roman.

În urma activității, la locația vizată, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

Polițiștii continuă cercetările sun aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds