Periodic independent de informații

Soț și soție, găsiți împușcați în propria casă. Anchetatorii iau în calcul două ipoteze

0
  • Două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite decedate în casă, duminică, în localitatea Sărmaş, Harghita, prezentând urme de împuşcare. Anchetatorii iau în calcul atât varianta omorului, cât şi a sinuciderii.
  • Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, prim procurorul adjunct Dan Gîlcescu, a declarat pentru AGERPRES că lângă cei doi a fost găsit un pistol.

„Ieri, în 1 mai 2022, în jurul orei 9,15, Poliţia municipiului Topliţa a fost sesizată pe 112, cu privire la faptul că în localitatea Sărmaş au fost identificate într-o locuinţă două cadavre, soţ, soţie, prezentând semne de împuşcare. S-a înregistrat dosar la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita pentru omor. Cercetările sunt coordonate de un procuror de caz din cadrul Parchetului, se fac investigaţii. Urmează ca în urma efectuării autopsiei şi a probelor administrate să se observe dacă, într-adevăr, e vorba de omor sau sinucidere, în contextul în care lângă unul dintre cadavre a fost găsit şi un pistol”, a precizat, pentru AGERPRES, prim procurorul adjunct Dan Gîlcescu.

  • Acesta a adăugat că se va stabili, în urma necropsiei şi posibil a unei expertize de specialitate, dacă acel pistol este funcţional şi dacă s-a tras cu el.
  • Bărbatul găsit decedat avea vârsta de 61 ani, iar soţia sa avea 58 ani, cuplul având doi copii
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate