Periodic independent de informații

Tâlhărie în zona autogării din Târgu Neamț – Un bărbat a fost preluat de ambulanță

0

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orelor 21:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către lucrătorii din cadrul S.A.J. Neamț cu privire la faptul că au preluat din zona autogării din Târgu-Neamț o persoană de sex masculin, care reclamă faptul că a fost victima unei agresiuni.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 21:00, un bărbat în vârstă de 62 de ani, domiciliat în județul Dâmbovița, ar fi apelat SNUAU 112 sesizând faptul că nu are unde să stea și acuză dureri.

Până la sosirea echipajului medical, bărbatul de 62 de ani ar fi fost agresat de o persoană care l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței, i-ar fi luat portofelul din buzunar și i-ar fi sustras suma de aproximativ 150 lei.

Deoarece persoana în cauză era confuză, nu a putut oferi relații complete cu privire la împrejurările și semnalmentele persoanei care l-ar fi agresat.

În urma activităților investigativ operative desfășurate de polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Vânători-Neamț.

La data de 24 aprilie a.c., acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Târgu-Neamț, care a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

*IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate