Periodic independent de informații

TREI ACCIDENTE TRASE LA INDIGO, într-o singură zi, pe drumurile din Neamț

0

La data de 7 iulie a.c., în jurul orelor 22:00, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Schitului, în localitatea Durău.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 57 de ani din Ceahlău, conducea o bicicletă pe strada Schitului, în localitatea Durău, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la o unitate medicală. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” (Ap Atomei Maria-Andreea)

Tot la data de 7 iulie a.c., în jurul orelor 19:55, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Roman, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 207D, în localitatea Icușești.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 44 de ani din Ion Creangă, conducea o bicicletă pe pe DJ 207D, în localitatea Icușești, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la o unitate medicală. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” (Ap Atomei Maria-Andreea)

La aceeași dată, în jurul orelor 19:30, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamț, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Fagului, din Ștefan cel Mare.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 61 de ani din Ștefan cel Mare, conducea o bicicletă pe strada Fagului, în localitatea Ștefan cel Mare, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, care a refuzat să fie transportat la o unitate medicală și să îi fie acordate îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” (Ap Atomei Maria-Andreea)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate