Periodic independent de informații

(ULTIMA ORĂ) Gest șocant: O mamă s-a aruncat de la etajul 10, cu cei doi copii în brațe – Toți trei au murit

0
  • O femeie s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, de pe un bloc cu zece etaje din Timişoara. Potrivit presei locale, aceasta ar fi plecat cu ei la grădiniță însă s-a oprit la blocul de pe bulevardul Dâmbovița la numărul 84. unde a urcat pe acoperiș și s-a aruncat apoi în gol împreună cu micuții.
  • Femeia, în vârstă de 33 de ani şi unul dintre copii, în vârstă de aproximativ 3 ani, au decedat la scurt timp după ce s-au lovit de asfalt.
  • Cel de-al doilea copil, o fetiță în vârstă de aproximativ 6 ani, a fost preluat de un echipaj SMURD şi s-a încercat resuscitarea, însă în ciuda eforturilor depuse de medici, viața copilei nu a putut fi salvată.
  • Vecinii sunt șocați de cele întâmplate și au declarat că femeia nu locuia în acel bloc.
  • Polițiștii încearcă acum să afle motivul pentru care femeia a recurs la acest gest.

În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat următoarele forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara: * o autospecială de primă intervenție și comandă A200, * o ambulanță SMURD tip C cu medic, * o ambulanță SMURD tip B, * o motocicletă SMURD * 7 subofițeri.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical.

ISU Timiș
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds