Periodic independent de informații

(ULTIMA ORĂ/IMAGINI) Misiune de căutare cu final tragic – Motocislist dispărut ieri pe Axial, găsit astăzi fără suflare

0

Căutările pentru motociclistul dispărut în zona DJ 155F – Axial s-au încheiat tragic. Intervenția, la care au participat echipaje importante ale IPJ și ISU Neamț, Salvamont și Jandarmerie, a durat toată noaptea, fiind suspendată inițial în jurul orei 03:00 și reluată la primele ore ale dimineții.

Salvamont Neamț a intervenit alături de celelalte forțe cu trei autospeciale. De asemenea, a fost activat centrul de analiză a datelor aeriene SARUAV, care a folosit o termodronă în încercarea de a localiza victima. Din păcate, motociclistul a fost găsit decedat în urma vizionării mai multor camere fixe, la ieșirea din sectorul de pădure, lângă un pod cu acces dificil.

Conform surselor noastre, motociclistul făcea parte dintr-un grup care se deplasa către Bicaz. Ceilalți membri ai grupului nu au observat absența camaradului lor decât atunci când au oprit. Alarma a fost dată imediat și au început căutările.

Cel mai probabil, motociclistul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut în afara părții carosabile, într-o zonă împădurită și abruptă de pe marginea șoselei. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragicului accident.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate