Periodic independent de informații

Un cetățean ucrainean, beat turtă, conducea haotic pe o stradă din Neamț – Martorii au alertat autoritățile

0

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 21:10, în urma unui apel 112 cu privire la faptul că un ansamblu de vehicule se deplasează haotic, polițiștii din cadrul Birourilor de Ordine Publică și Rutieră Roman au procedat la oprirea în trafic, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Roman, a ansamblului în cauză format din autoutilitară și remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, cetățean ucrainean.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, unde în prezența personalului medical a refuzat testarea.

În urma materialului probator administrat, bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Mulțumim cetățenilor pentru spiritul civic și pentru semnalarea oricăror situații de  risc în trafic!

Sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds