Periodic independent de informații

Un SUVERAN le-a dat bătăi de cap polițiștilor, la Dumbrava Roșie (FOTO)

0

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 07:30, un echipaj de poliție din cadrul Serviciul Rutier Neamț a depistat pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 46 de ani.

Cu ocazia controlului documentelor, s-a stabilit faptul că, acesta nu ar avea încheiată o poliță RCA, fiind sancționat contravențional și fiindu-i reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Tot în aceeași zi, în jurul orelor 09:40, bărbatul de 46 de ani a fost depistat de polițiști, în localitatea Dumbrava Roșie, conducând același autoturism, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Polițiștii i-au reținut numerele de înmatriculare, fiindu-i adus la cunoștință că nu mai are dreptul de a conduce vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărei plăcuțe au fost retrase și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds