Periodic independent de informații

VIDEO: Imagini șocante pe Lacul Izvorul Muntelui – Zeci de pești morți plutesc printre gunoaie

0

Un clip video primit astăzi de la un cititor al publicației noastre ne dezvăluie o situație de-a dreptul șocantă: pe Lacul Izvorul Muntelui, în zona barajului, o mulțime de pești morți plutesc pe luciul apei, printre alte gunoaie (așa cum ne-am obișnuit).

Până la acest moment, autoritățile competente nu au transmis niciun semnal de alarmă cu privire la aceste aspecte. Singurii care au răspuns prompt întrebărilor noastre au fost reprezentanții ANCBP Filiala Neamț, cărora le mulțumim pe această cale.

Aceștia ne-au explicat faptul că peștii morți provin dintr-o crescătorie (încă nu se știe care) și urmează să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest incident.

UPDATE: Polita Transporturi care se ocupă și de Lacul Bicaz s-a autosesizat asupra aspectelor menționate în articolul nostru și au demarat o anchetă la fața locului pentru a stabili de unde provine acel peste. Oamenii din zonă spun ca e posibil să fie de la o păstrăvărie unde, nu se știe din ce motive, ar fi murit un număr mare de pesti.

UPDATE 2: Informare din partea Gărzii Naționale de Mediu Neamț: „Pești morți, păstrăv, pe lacul Izvorul Muntelui-Bicaz. Echipa noastră se va deplasa acolo , însoțită de reprezentanți ai D.S.V. , D.S.P. , A.P.M. , Apele Române, Poliția portuară. Vom reveni conform procedurii.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds