Periodic independent de informații

„Vindeau speranță la viață! Speranță FALSĂ!” – Zeci de oameni bolnavi de cancer și diabet au fost înșelați în încercarea de a se vindeca

0
  • Zeci de bolnavi de cancer și diabet au fost înșelați de o grupare care le promitea că le vinde medicamente imposibil de găsit în România. Disperați să își salveze viețile, oamenii plăteau mii de lei în avans, însă pastilele nu erau niciodată livrate. Întreaga operațiune era pusă la punct în Marea Britanie de trei cetățeni maghiari.
  • Cele trei site-uri au început să fie accesate de bolnavi de cancer sau diabet din România începând cu anul 2018. Pe fiecare dintre ele se găseau medicamente la care pacienții ajungeau cu greu, pentru că nu se vând pe piața de la noi. Nu a durat foarte mult și oamenii și-au dat seama că deși plătesc, nu primesc nimic.
  • Polițiștii din România au intrat pe fir după ce câteva persoane au depus plângeri. În urma anchetei, au descoperit că sunt cel puțin 80 de români care au fost înșelați de această grupare.
  • Polițiștii spun că totul era pus la punct, pacienții aveau chiar și o discuție cu un medic și primeau invclusiv o factură falsă. Mulți și-au dat toate economiile pe tratamente și au așteptat să sosească coletele.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds